tisdag 19 augusti 2014

Chic dekadens á la Ibiza Style

Bild från www.lioibiza.com
Underbara Ibiza...sol och bad, hippiemarkander, sevärdheter, stränder, konstnärssjälar, glitter och glamour, jetset och gypset och bohemiska kvarter. Allt ryms på denna fantastiska ö. Ibiza är en mindre variant av storasyster Mallorca, men är minst lika härlig...om inte härligare. 

Ibiza har nämligen något som är få andra platser förunnat- fria själar som vågar leva livet fullt ut. Jag älskar sådana platser. Här tillåts alla vara precis som de är. Det finns något väldigt befriande med det. På platser där original får leva och verka fritt blir det sällan tråkigt. Ibiza är en sådan plats. Ön har lockat till sig både jetset och gypset, Hollywoodstjärnor, turister från när och fjärran, hippies och bohemer i flera decennier och gör så fortfarande och det är inte så svårt att förstå varför. Ibiza är en härlig frizon där allt kan hända. 

På Ibiza finns många häftiga ställen om man är sugen på en drink eller två eller vill avnjuta en god middag på en läcker restaurang. Vill man kombinera detta med magiska shower och spektakulär underhållning ska man besöka Lio, den kända nattklubben Paschas cabaretrestaurang.

Lio är så osvensk som det bara kan bli och atmosfären är magisk. Var annars dansar en naken kvinna i bara mässingen iklädd pärlhalsband medan middagsgäster avnjuter sin middag? Var annars överraskas man av dramatisk flamenco mitt i desserten? Var annars går bartenders runt med ballonger runt handleden? Var annars ser du ett så mixat klientel, från gamla discodivan på 90 år och jetsetsnubben med lite för många diamantringar till unga modeller och hippiechica bohemer? 

I sann Cirque de Soleil-anda bjuder Lio på häftig underhållning med både akrobater och duktiga dansare. Lägg därtill en spektakulär vy över hamnen och den gamla borgen i Ibiza stad, en internationell skara människor och en magisk atmosfär så förstår du ganska snabbt att Lio är något alldeles extra. Fly in i Lios drömvärld för en stund och njut av livet.
Bild från www.lioibiza.com
Besos
Anna

Inga kommentarer: