måndag 1 juni 2015

I'm back


När livet går i 200 är det tyvärr svårt att hålla alla bollar i rullning. Bloggen har återigen fått lida på grund av ett hektiskt och späckat schema med både resor, jobb och privata ting, men nu är jag tillbaka och har hunnit landa.

Syftet med den här bloggen har aldrig varit att lägga upp dagliga uppdateringar eller att pressas till att skriva inlägg bara för sakens skull. Men ändå finns viljan där, att dela med mig av mitt liv och mina tankar och inspirera. När tiden är knapp är det dock svårt att hitta de där små rofyllda stunderna som krävs för att orden ska komma. Just där och då blir bloggen något kravfullt, vilket jag aldrig vill att den ska bli. Därför behöver jag ibland bara ta en paus. Men med pauser är det också lättare att ladda batterierna och skapa kreativ lust.

Bloggen finns alltid med mig i tankarna och med kamerans hjälp dokumenterar jag mitt liv. Vad jag har haft för mig de senaste veckorna kommer ni att få en liten inblick i här på bloggen nu i veckan. Jag hoppas att ni fortsätter att följa mig trots dessa små uppehåll. Jag behöver dem och jag tror att ni också behöver dem. Stanna upp och våga släppa kraven emellanåt. Det mår alla bra av.

Kärlek och allt gott!
/Anna