söndag 13 september 2015

Sagobröllop i Florens


Kontrasterna mellan mitt förra inlägg och detta kunde nog inte vara större. Samtidigt är det kanske just så livet är, fyllt av både glädje och sorg, lycka och orättvisor.

Mitt liv är, som för många andra fyllt av dessa kontraster. Allra tydligast blir det kanske när man reser eller är med om händelser utöver det vanliga.

Mina vänners bröllop i Florens i augusti var just ett sådant tillfälle. Bröllop är nästan alltid magiska, i synnerhet när det är någon av ens närmaste vänner, familj eller släkt som gifter sig. Men detta var verkligen ett sagobröllop. Bröllopet firades i dagarna tre med gäster från när och fjärran och det hade inte snålats in på något. 

Florens i sig är ju romantiskt så att det räcker till och blir över och att bröllopet hölls på vackra Four Seasons Hotel gjorde ju inte saken sämre. Underbara miljöer, härliga gäster och framför allt kärlek och åter kärlek.

Four Seasons prisbelönta trädgård och läckra festlokaler kunde inte ha varit en bättre plats för detta bröllop. Har ni vägarna förbi Florens, besök då Four Seasons och ta en promenad i den ljuvliga trädgården. Som hämtat från en romantisk film.

Läs mer här
Love!
/Anna

Inga kommentarer: