lördag 12 mars 2016

Ta vara på livet


Jag har varit borta en tid. Jag vet. Efter jul kände jag att inspirationen att skriva här var tillbaka, men så blev det inte riktigt. Som jag tidigare skrivit får bloggen aldrig bli ett "måste" så därför har jag medvetet inte lagt tid på den.

Ni är många som har frågat efter nya inlägg, men jag har inte alls varit i fas. Till en början saknade jag bara inspiration, men nu på senare tid har det helt enkelt funnits annat i livet att fokusera på. Saker som är så mycket större och viktigare än en blogg.

Det finns många händelser i livet som får en att fundera på vad som är viktigt. Hur man än vrider och vänder på saker så är det alltid relationerna till nära och kära som är det man faller tillbaka på. När människor i ens närhet antingen dör eller får ta emot tuffa sjukdomsbesked känns relationerna extra viktiga. De senaste veckorna har sådana besked avlöst varandra....

Att ta vara på livet må låta som en klyscha, men är nog det viktigaste man kan göra. Livet kan när som helst ta en oväntad vändning eller få ett abrupt slut.

Så lev! Lev idag! I morgon kan det vara för sent.
/Anna

Inga kommentarer: